Wiekens ongediertebestrijding logo
  • Mierenbestrijding
Wering aanbrengen
Stootvoegrooster voor wering van wespen en muizen

Onze werkwijze van bestrijden en weren van ongedierte.


Hier vind u informatie over hoe wij bij u te werk gaan om u maximaal van dienst te kunnen zijn.

1. Determineren

Als eerste gaan wij indien noodzakelijk bij u het ongedierte determineren. Dit betekend dat wij gaan onderzoeken met welk soort dier wij te maken hebben. Wanneer er overlast is van ongedierte is het belangrijk dat je eerst weet met welk soort dier je te maken hebt. Als je de naam weet, weet je ook de levenswijze en kun je met die informatie bepalen waar de bron zit en welke maatregelen er nodig en mogelijk zijn.
In veel gevallen kan op deze manier het gebruik moeten maken van biociden (bestrijdingsmiddelen) worden voorkomen.
Bij knaagdieren zal dit vaak geschieden op uitwerpselen en schade. En bij insecten kunnen wij determineren op plaats, voedselbronnen maar ook kunnen wij middels een digitale microscoop gevangen/gevonden insecten bekijken.
De kosten voor een inspectie bedragen €85,- welke in mindering worden gebracht op de bestrijding.
Rattenbestrijding kosten
Spouwsafe
2. Inventariseren

Na het determineren gaan we de locatie en omgeving inventariseren om op deze wijze de bron van de plaag op te sporen. Hiermee wordt bedoeld dat de woning, het kantoor, het bedrijf en of het omliggende terrein grondig door ons zal worden onderzocht via een zorgvuldige inspectie. Ook het contact met de bewoners, het werkzame personeel en de eigenaren kan veel opheldering geven tijdens het inventariseren.


3. Advies samen bespreken

Als duidelijk is met welk dier we te maken hebben en waar deze voorkomt, zullen wij ons advies samen met u bespreken om hierbij indien noodzakelijk de benodigde weringsmaatregelen te treffen waarbij u kunt denken aan bouwkundige, hygienische en vochtwerende maatregelen of maatregelen voor het juist opslaan van eventuele goederen.


4. Werkvoorbereiding

Als we zeker weten dat de plaagdieren alleen verdwijnen door ze te bestrijden zal er gekozen moeten worden uit de juiste middelen waarbij een goede voorbereiding van de werkzaamheden en het maken van goede en duidelijke afspraken met de klant erg belangrijk zijn.
Steenmarter wering
5. Bestrijdingsplan

Bij het chemisch bestrijden middels biociden zal alleen gebruik worden gemaakt van de wettelijk toegestane middelen die door het CTGB zijn goedgekeurd en waarbij met zo min mogelijk giftige stof het juiste resultaat behaald zal worden. Na de bestrijding zal door ons zorg worden gedragen aan de lege verpakkingen. Deze en de resten van het te gebruiken middel zullen door ons worden afgevoerd bij het Klein Gevaarlijk Afval.
Wij werken uitsluitend met professionele bestrijdingsmiddelen waarvoor u van ons een document ontvangt met alle informatie over het middel.
Naast chemische bestrijding kan er ook gebruik gemaakt worden van mechanische bestrijding met klapvallen bij onder andere knaagdieren en mollen. Maar ook elektrische vliegenvangers bij overlast met vliegende insecten.


6. Nazorg

Om zeker te zijn dat al het ongedierte goed bestreden is zullen wij op korte termijn terugkomen om een controle uit te voeren. Bij sommige soorten is een nabehandeling noodzakelijk om dan ook de uitgekomen eitjes te bestrijden. Bij particulieren kan een eenmalige controle voldoende zijn terwijl bij bedrijven en instellingen een periodieke controle is gewenst.
Een goed bestrijdings of werings resultaat vergt altijd een goede samenwerking tussen klant en ongediertebestrijder.

Bestrijden van de bruine rat

Advies en rapportage betreffende wering van ongedierte.

Tevens zijn wij graag tot uw dienst voor het geven van advies en het opmaken van een rapportage voor het weren van ongedierte.
U kunt hierbij denken aan zowel bestaande woningen, bedrijfs panden als ook voor nieuwbouw.

Wij zetten alle te treffen maatregelen voor u op papier waarop u zelf de punten die aandacht nodig zijn kunt afvinken wanneer deze in orde gemaakt zijn. Ook komen wij daarna graag nog even terug om te kijken of alles dan ook op de juiste wijze is aangebracht.

Een gediplomeerd bestrijdingstechnicus ziet immers op dit gebied meer dan u of uw werknemers zelf.

De kosten voor een inspectie met advisering en rapportage bedragen €85,- welke in mindering worden gebracht op een eventuele bestrijding.

Enkele foto's van of over de Night vision motion camera.

Tags.....

Ongedierte preventie Haren , Ongedierte preventie Groningen , Ongedierte preventie Stadskanaal , Ongedierte preventie Veendam , Ongedierte preventie Oldambt , Ongedierte preventie Hoogezand , Ongedierte preventie Hoogeveen , Ongedierte preventie Assen , Ongedierte preventie Winschoten , Ongedierte preventie Zuidbroek , Ongedierte preventie Delfzijl , Ongedierte preventie Wildervank , Ongedierte preventie Alteveer , Ongedierte preventie Ter apel , Ongedierte preventie Grijpskerk , Ongedierte preventie Slochteren , Ongedierte preventie Paterswolde , Ongedierte preventie Pekela , Ongedierte preventie Vriescheloo , Ongedierte preventie Roden, Ongedierte preventie Bedum.
Copyright © 2014-2021, Wiekens OngedierteBestrijding · All Rights reserved · E-Mail: info@w-o-b.nl KvK nr. 73548162 Btw nr. NL859571130B01

Wiekens Ongediertebestrijding
Aangesloten bij Bestrijdingstechnicus dierplagen
Aangesloten bij Platform Plaagdierbeheersing Nederland
Aangesloten bij meldpunt ongedierte.
VCA gecertificeerd
Aangesloten bij Ongediertebestrijden.
EVM gediplomeerd
KPMB IPM rattenbeheersing