Wiekens ongediertebestrijding logo
  • Mierenbestrijding
Night vision motion camera
Rat op camerabeeld

Night vision motion observatie camera.


Ook beschikken wij over een motion camera met night vision voor observatie van een bepaalde ruimte.

Middels deze motion camera kunnen wij u helpen met het uitzoeken met wat er zich zoal op uw zolder afspeelt.
Deze camera kan ingeschakeld worden in zowel foto als video modus zodat wij precies kunnen zien wat er allemaal gaande is op uw zolder of andere ruimte.
Zo kan deze camera gedurende een bepaalde periode ongedierte vastleggen zoals ratten, muizen, marters, vogels, enz.
De camera werkt zowel in daglicht als ook in de nacht. Zelfs met complete duisternis maakt de camera heldere beelden bij beweging.
Zo hebben wij al reeds vele beelden weten vast te leggen van o.a. de Rattus norvegicus ( Bruine rat ) en de Martes Foina ( Steenmarter ).
Middels onze camera weet u zeker wat er zich af speelt en twijfelt u niet langer over het soort ongedierte in uw huis of bedrijf. Daarbij kunnen we ( indien nodig en gewenst ) gelijk inspringen op de bestrijding van dit ongedierte.
Rattenbestrijding kosten
Nachtcamera
Wanneer deze camera inzetten?

Wij zetten deze camera in wanneer u in uw woning wel geluiden waarneemt als bijvoorbeeld, knagen, rommelen, kruipende geluiden en geluiden van dieren, maar u treft in die ruimte(s) géén uitwerpselen of dieren aan en ook géén ongedierte. Denk aan bijvoorbeeld in de nacht.
Normaal wordt er middels de uitwerpselen of schade gedetermineerd om welk soort ongedierte het gaat. Maar wanneer er géén uitwerpselen of schade is wordt het al een stuk lastiger om juist te kunnen determineren.

Deze camera kan hierbij de uitkomst bieden door er een foto of video van te maken.


Zo weet u exact om wel soort ongedierte het gaat bij u thuis of bij uw bedrijf.
Rat in beeld
Hoe werkt dit systeem?

De motion night vision camera staat continu in een standby modus te wachten tot zich iets voor de sensoren langs beweegt. Zodra de camera beweging detecteert, zal deze meteen op actief springen.
Afhankelijk van waar de camera op ingesteld staat zal deze dan beginnen met het opnemen van een video of het maken van foto's. Bij het maken van foto's kan nog eens gekozen worden voor 1 foto of meerdere foto's achter elkaar aan. Ook kan voor het maken van foto's ingesteld worden hoeveel foto's er gemaakt moeten worden en met welke time laps ( tijd tussen de foto's ).

Het voordeel van motion camera is dat u in de desbetreffende ruimte niet stil hoeft blijven zitten te wachten. Deze camera staat continu op standby en zal automatisch actief worden wanneer hij beweging detecteert. Ook is de camera inzetbaar in ruimtes met complete duisternis.

De gemaakte foto's of video kunnen wij u meteen tonen op onze laptop en zetten wij vervolgens middels een SD kaart op uw eigen pc.

Foto's kunnen alleen overdag gemaakt worden. Een video kan zowel overdag als midden in de nacht bij complete duisternis gemaakt worden.
Uit deze video kunnen wij vervolgens weer foto's uitmonteren.

Muis op camera

Kosten gebruik bepaalde duur.

Uiteraard vragen wij een vergoeding voor het bezorgen, installeren en gebruik maken van deze Night vision observatie camera.

De kosten staan hieronder vermeld. ( Incl. Btw, bezorging, installeren, gebruik en ophalen van de camera ).

1 dag     €  50,-     + € 20,- borg
2 dagen  €  80,-    + € 20,- borg
3 dagen  €  100,-   + € 20,- borg

Meer dan 3 dagen in overleg.
De borg dient contant te worden voldaan en deze krijgt u ook contant terug nadat wij de camera weer op komen halen.

Wanneer wij zelf besluiten deze in te zetten tijdens een bestrijding waar u reeds voor betaald, dan plaatsen wij de camera geheel kosteloos.

Enkele foto's van of over de Night vision motion camera.

Tags.....

Cameraobservatie Haren , Cameraobservatie Groningen , Cameraobservatie Stadskanaal , Cameraobservatie Veendam , Cameraobservatie Oldambt , Cameraobservatie Hoogezand , Cameraobservatie Hoogeveen , Cameraobservatie Assen , Cameraobservatie Winschoten , Cameraobservatie Zuidbroek , Cameraobservatie Delfzijl , Cameraobservatie Wildervank , Cameraobservatie Alteveer , Cameraobservatie Ter apel , Cameraobservatie Grijpskerk , Cameraobservatie Slochteren , Cameraobservatie Paterswolde , Cameraobservatie Pekela , Cameraobservatie Vriescheloo , Cameraobservatie Roden, Cameraobservatie Bedum.
Copyright © 2014-2021, Wiekens OngedierteBestrijding · All Rights reserved · E-Mail: info@w-o-b.nl KvK nr. 73548162 Btw nr. NL859571130B01

Wiekens Ongediertebestrijding
Aangesloten bij Bestrijdingstechnicus dierplagen
Aangesloten bij Platform Plaagdierbeheersing Nederland
Aangesloten bij meldpunt ongedierte.
VCA gecertificeerd
Aangesloten bij Ongediertebestrijden.
EVM gediplomeerd
KPMB IPM rattenbeheersing